Vrachtwagenchauffeur (zaterdag/oproep)

Esro Vlees - Nuenen, NL

Esro Food Group is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die op zaterdagen/oproepbasis beschikbaar is. Dus wil je naast je huidige werk, je hobby uitoefenen? Zoek je een bijbaan om extra te verdienen of ben je met pensioen en wil je toch actief blijven dan verwelkomen we je graag!

De Esro Food Group is als Nederlands familiebedrijf werkzaam binnen de vlees- en visindustrie. Met eigen productielocaties, distributiecentra en handelskantoren in Nederland, België en Ierland voorziet Esro afnemers in Europa, Azië en Afrika van een uitgebreide range producten; variërend van rundersnippers tot botervis.

Functieomschrijving

Als parttime vrachtwagenchauffeur werk je vanuit onze productielocatie in Nuenen. We leveren en laden zowel verse- als bevroren goederen, dit doen we door heel Nederland en België. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die representatief en klantvriendelijk is. Op de meeste adressen word je geladen en gelost, maar je moet wel bereid zijn om de klant te helpen en een enkele keer een pallet op te stapelen. We werken met vaste routes die in overleg met jou worden ingepland.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B, C en E en chauffeurspas;
  • Je hebt een heftruckcertificaat of de bereidheid deze te halen;
  • Code 95 staat bijgeschreven op je rijbewijs;
  • Je hebt een gedreven persoonlijkheid;
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit;
  • Je bent flexibel;
  • Ervaring in de koeltransport is een pre;

Wij bieden

We zijn een groeiend internationaal bedrijf dat veel waarde hecht aan kwaliteit en betrokkenheid. We kunnen aan de hand van jouw wensen de uren voor je inplannen. We bieden je naast deze flexibiliteit een passende beloning die hoort bij deze functie.

Solliciteren?

Indien jouw profiel en ambitie aansluiten op de vacature zien we je motivatiebrief en CV graag tegemoet via een email naar vacature@esro.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Patrick van den Berg via het nummer 040 – 290 70 80.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now

Placed
30th Nov 2022

Type
Full time