Esro.
Smart solutions
in food.

Kalfsvlees

Esro Vlees vormt de basis van Esro Food Group. Door de jarenlange ervaring in het verwerken en bewerken van kalfsvlees mogen we ons gerust expert noemen binnen dit vakgebied. Dagelijks ontvangen wij kalfskoppen van slachthuizen uit Nederland, België en Luxemburg, welke aan onze uitbeenlijnen worden verwerkt. Daarnaast verwerken we een scala aan overige slachtproducten voor menselijke consumptie.

Na het verwerkingsproces vinden de producten zowel vers als ingevroren wereldwijd hun weg naar uiteenlopende afnemers zoals fabrikanten van snacks, vleeswaren en maaltijdcomponenten. Esro Vlees biedt een enorm aanbod verse en diepvriesproducten. De vleesproducten zijn geschikt voor eindproducten als salades, snacks, ragouts, pizza’s, sandwiches, bake-off broodjes en maaltijden. Kopvlees, orgaanvlees en gemalen vlees vormen daarvoor de basis.

Graag denken we met u mee om aan uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een andere taal op de verpakking, specifieke verpakkingswensen of een aangepast product, Esro heeft of zoekt een oplossing.

Lees verder

Verpakkingen

Bekijk hier informatie over onze verpakkingen
Lees verder
Kalfswang (vacuum) Details
Veal cheeks 85/15 Details
Veal cheeks 80/20 Details
Veal cheeks 75/25 Details
Veal cheeks 70/30 Details
Kalfswang 90/10 Details
Minced veal 95VL Details
Minced veal 90VL Details
Veal lung Details
Veal liver Details
Veal heart Details
Veal lip Details
Veal fat Details
Veal brains Details