Esro jobs

medewerker technische dienst

Job description

Esro Vlees - Nuenen, NL

9th Aug 2024
Full time

Zelfstandige medewerker Technische Dienst (dagdienst)

Esro Food Group is volop in beweging!  Voor ons bestaande en ons nieuwbouw productiebedrijf dat begin 2025 wordt geopend in Nuenen zijn we op zoek naar een flexibele allround medewerker Technische Dienst (TD).

Wat houdt de functie in?

Als medewerker Technische dienst ben je bezig met onderhouden, repareren en verbeteren van onze technische installaties en machines. Met je collega’s zorg je ervoor dat productieprocessen soepel verlopen en storingen snel en efficiënt worden verholpen.  De nadruk ligt op het analyseren en verhelpen van storingen.

Maar er is meer dan dat: je voert reparaties en vervangingen uit en ondersteunt bij het installeren  van nieuwe machines en apparatuur.  We vinden het fijn als je meedenkt en jouw mening geeft over mogelijke verbeteringen in processen of technische ontwikkelingen en werkt mee in projecten.

Je werkt in een klein team (4 fte inclusief hoofd TD) waarin je werkzaamheden onderling met elkaar afstemt en prettig samenwerkt.

Wat is belangrijk om deze functie goed uit te kunnen voeren?

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur diploma MBO 3/4 elektrotechniek);
  • Het is een voordeel wanneer je een aantal jaren all round werkervaring binnen de TD hebt;
  • Kennis van en ervaring met Elektrotechnische installaties;
  • Je werkt goed samen in het TD team en met de collega’s van productie, zoekt naar oplossingen en bent flexibel;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlandse en/of Engelse taal.

 

We gaan heel graag met je in gesprek wanneer je:

  • je in bovenstaande herkent en een gemotiveerde persoon bent met inzicht in TD werkzaamheden;
  • of nog niet veel werkervaring hebt maar snel zaken oppikt, een zelfstandig werkhouding hebt met gevoel en inzicht in Electrotechniek;
  • of capaciteiten en ambitie hebt om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van Hoofd Technische Dienst.

 

Wat bieden wij?

Wij zijn een snelgroeiend internationaal bedrijf dat kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je komt te werken in een informele, no-nonsense omgeving met veel ambitie en ondernemerskracht. Je krijgt vrijheid om de functie zelfstandig uit te voeren en met je collega’s taken af te stemmen.  De werktijden zijn in dagdienst (hoofdzakelijk tussen 06.00 – 18.00 uur) en er is geen consignatiedienst.

We bieden een fulltime veelzijdige functie in Nuenen waarbij, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, een passend arbeidsvoorwaardenpakket met jou wordt samengesteld.

Over Esro Food Group

De Esro Food Group is een internationaal opererend bedrijf, actief in de vleesindustrie. Met productielocaties en distributiecentra in Nederland, België, Spanje en Ierland voorziet Esro klanten over de hele wereld van een uitgebreid assortiment; voor food, petfood en farmaceutische toepassingen.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Marloes van der Maas (HR manager) 06-21295054.
Inhoudelijke vragen over de functie kan je stellen aan Roy de Waal (Hoofd TD a.i. ) 06-14135072.
Wordt dit jouw volgende avontuur? Stuur dan je korte motivatie en CV naar hr@esro.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We vullen deze vacature via onze eigen wervingskanalen in. Alle cv’s van kandidaten die we ontvangen worden behandeld als rechtstreeks sollicitanten. 

 

Interested? Apply now!

Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. file size: 256 MB.